Het laatste nieuws
Wij hebben regelmatige leuke acties en uiteraard ook speciale SALE aanbiedingen.

SD Creation nu elke zondag open!

Vanaf heden zijn wij elke zondag open van 13.00 tot 17.00! Kom gezellig langs op zondag!

SD Creation ziet positieve verschuiving in de "mode wereld"

We hebben weer flink uitgepakt deze winter en zijn weer lekker van start gegaan met de nieuwe collecties. Op dit moment is het hoogseizoen van de verkoop van onze winterjack's en is de jas van Airforce echt een favoriet. Onze tiener hoek hebben wij weer uitgebreid met een aantal top merken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Hugo Boss. Je ziet op de scholen weer een verschuiving met Logo Carriers op de sweats.

Dit is gewoon een teken dat het beter gaat met de economie vertelt Ramon Hagen eigenaar van SD Creation. We merken al langere tijd dat er een verschuiving plaats vindt naar het lage segment en het hoge segment. Wij hebben gekozen om wat luxere merken in ons assortiment op te nemen. Maar vergeten zeker niet de basis uit het oog. Zo kunnen wij makkelijk een perfecte jeans van LTB aanmeten voor € 39,95

Verder zie je dat bij de kleine meiden het merk Looxs heel sterk is en waarmee je complete sets kan creëren. Deze collectie kenmerkt zich om een meisje compleet een metamorfose te geven met een stoere of romantische twist. Eigenlijk is dit kenmerkend voor onze hele collectie voor de kleine meiden t/m maat 140 vertelt Ramon.

Vanaf maat 140 - 182 wordt het geheel wat stoerder ingezet en zie je echte power meiden terug. Skinny jeans met of zonder scheuren stoere sweats van Nikkie Plessen. Nieuwe trends zijn ook dat sports gecombineerd wordt met Fashion items. Merken zoals Penn & Ink zijn hier een voorbeeld van. Vaak zie je running pant achtige broeken in combi met een lekker oversized sweater. Sneaker er onder en Ready for School!

Bij de tiener Boys zie je dat het comfort in jeans erg belangrijk is deze mag lekker skinny zijn maar moet wel comfortabel zitten. Wij hebben hiervoor Flexfit jeans van Cost Bart, echt een aanwinst. In de sweaters zie je toch veel groen / grijs en zwart tinten terug wel in combi met details zoals scheuren of lekker clean zoals Antony Morato met veel aandacht voor de stoffen.

Bij de kleine jongens zie je ook wat sport invloeden terug komen zoals het merk Monta met veel technische stoffen wat in de voetbal wereld gebruikt wordt. Skinny trainingsbroeken met een lekkere katoenen sweater. Heerlijk toch? Een jongen gaat dan vaak met een glimlach de deur uit!

Die glimlach wil ik eigenlijk voor al mij klanten. Het SD Team staat iedere dag klaar en doen ons uiterste best om de mooiste items te filteren per klant. Tenslotte is iedereen anders en is de mode volop in beweging!

Nikki Plessen & SD Creation

Wij zijn eigenwijs, hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak, houden van verschillende looks, stoere statements en een edgy touch! " Kortom....NIK&NIK styled in Amsterdam. Met trots kunnen wij jullie vertellen dat de eerste collectie van NIK & NIK nu bij ons in de winkel hangt! Het gaat ontzettend hard met de verkoop, maar wij kunnen uiteraard bij bestellen. Kom vandaag gezellig vast een kijkje nemen! Wij zijn open van 13.00 tot 17.00 uur.

SALE

YEAHHHHH......HET MOET NIET GEKKER WORDEN! IEDER 2E ARTIKEL VOOR 1 EURO! MAAK OOK NOG EENS KANS OP 1 VAN DE 2 CADEAUBONNEN T.W.V. €25,00 EURO DIE WIJ VERLOTEN! DEEL DIT BERICHT OP JOUW TIJDLIJN EN WORDT EVENTUEEL FAN VAN ONZE FACEBOOK SITE. A.S. ZATERDAG MAKEN WIJ DE WINNAARS BEKEND. KOM SNEL LANGS EN SLA JE SLAG VOOR DE FEESTDAGEN

Win een cadeaubon

Sla je slag en win een cadeaubon t.w.v. €25,00! Beste SD Fans, het is weer tijd voor wat actie! Wordt Fan van onze site, deel dit bericht en dan maken twee mensen kans op een cadeaubon t.w.v. €25,00 te besteden in onze winkel.

Sinterklaas oproep

Dit is een oproep voor alle kinderen die afgelopen zaterdag een tekening hebben ingeleverd bij Sinterklaas! Wij hadden een tekenwedstrijd georganiseerd, maar Sinterklaas vindt natuurlijk iedere tekening die hij krijgt ontzettend mooi. Er zijn dus cadeautjes gebracht voor ieder kunstwerk! Komen jullie deze snel ophalen?

Contact
Telefoon / 0172 425 443
Email / info@sdcreation.nl
SD Creation / Sint Jorisstraat 24-26, 2405CK Alphen aan den Rijn

Volg ons ook op Facebook